top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHeleen Wartena

Stilte voor de storm

Bijgewerkt op: 19 apr. 2021

Het is eventjes wat stiller geweest van mijn kant. De COVID-19 maatregelen en de veranderde manier van werken (thuiswerken) heeft ook bij mij een beweging op gang gezet. In het begin vond ik het gedwongen thuiszitten en de afgelaste feestjes/festivals wel prima. Ik merkte dat ikzelf wel wat terugtrekken in mijn eigen omgeving kon gebruiken. Eventjes wat gedwongen rust, eventjes een stapje terug. Eigenlijk wel fijn... Maar het begint nu wel te kriebelen en te wiebelen hoor, ben nu wel lang genoeg stil geweest...


De stap om voor mezelf te gaan werken, een onderneming te starten (helaas als contactberoep) was een enorme overwinning op mezelf. Ik was super blij met mijn eigen gebouwde website die in maart af was en voelde langzaam vertrouwen dat het wel goed zou komen allemaal... Maar ja, toen kwam Corona... tja, en dan mag je deur dicht, tja... en dan noem je je onderneming Verstilling. Op een moment dat IEDEREEN gedwongen moet verstillen door thuis te zitten. Hartstikke mooi, en hartstikke ruk! Want alle plannetjes die ik had om klanten te werven, vielen in duigen. Dan ga je toch online? Ja maar nee, want ik heb een hekel aan mensen die de hele tijd roepen dat ze fantastisch zijn.. Dus nee, dat is niet mijn manier.. tja, maar wat dan wel?... zucht... Zo'n creatieve ondernemer ben ik nou ook weer niet. Dat ik meteen 100 ideeën heb om verder te gaan met mijn net gestarte pad.


Dus ik ben eventjes stil geweest. Dat betekent niet dat ik niet aan de slag ben geweest. Ondertussen heb ik de Reiki IIIb opleiding afgerond dus kan ik eindelijk zelf cursussen geven. Jeej! Zie de agenda wanneer er weer eentje op de planning staat. :-) En, ik ben ook weer aan de slag gegaan met vastzittende overtuigingen... lekker confronterend, maar wel goed! En hoe treurig het ook is, ik kom toch altijd weer terug bij het verlies van mijn moeder en wat voor impact dat heeft op mijn overtuigingen over het leven. In een toekomstige blog deel ik graag mijn bevindingen met jullie en neem ik jullie verder mee op reis. De reis van mijn leven, het pad dat ik te lopen heb en hoe ik jullie met mijn onderneming Verstilling kan helpen om jouw pad te vinden en om te gaan met overtuigingen die jij in jouw reis tegenkomt!

Tussentijds kan je me natuurlijk altijd mailen als je een vraag hebt of ergens mee zit.


Liefs en hopelijk tot snel,

Heleen


127 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page